Beszédtechnikai kurzus

Horváth Fruzsinával

Neked való?

Műfaj: beszédtechnikai tréning

A borítókép Fattila munkája

Nehézségi fokozat: kezdőknek és haladóknak egyaránt

Előfeltétel: nincs

Időbeosztás: 6 alkalommal péntekenként: Dátumok: szeptember 24., október 1., 8., 22., 29., november 5., 19-22 óráig

A tréning célja

A beszédtechnika ott kezdődik, hogy megértjük, a beszéd elsődlegesen izmok munkája. Ha bármilyen nehézséged van a megszólalással, vagy a hangképzéssel, akkor egyszerűen valamit másképp kell csinálnod. És ezt semmivel sem bonyolultabb megtanulni, mint a fekvőtámaszt. A kurzus során a beszédet nem intellektuálisan közelítjük meg, hanem újratanuljuk az egész folyamatot, eközben képesek feloldódni régi, akadályozó minták. Megkeressük és meg is találjuk a test rezonátorait, képzeletgyakorlatokon keresztül tapasztaljuk, hogyan változik a hangunk és megtanuljuk ezt a hangot jól irányítani. A kurzus végére a beszéd, a hangunk egy játékszerré válik.

Az ember egy játékos lény, szereti jól érezni magát, szeret önfeledt lenni és ezt meg is érdemli. A test örül, ha jól működhet és elhagyhatja korábbi bármekkora méretű traumák miatt kialakult a szabad mozgást és beszédet nehezítő megszokásait.

A tanfolyam a következő eredményeket hozza:

  • Megtanítja a kontrollált kommunikációt, felkészít arra, hogy stresszhelyzetben is uralkodni tudjunk a beszédünk felett.
  • Technikákat ad, hogy minden helyzetben érthetően fejezzük ki magunkat.
  • Megtanítja a kommunikáció alapelemeit, így könnyen irányítható a hallgatóság figyelme.
  • A megszólalás könnyedsége növeli az önbizalmat.
  • A tudatosan irányított beszéd biztonsága rengeteg érzelmi blokkot felold.

A kurzus olyan gyakorlatokat tanít, melyekkel nagyon gyors a fejlődés. A módszer kitér a figyelem fejlesztésére és erősítésére, ami más helyzetekben is komoly segítséget jelent.

Mivel készülj?

Hozz magaddal kényelmes tréningruhát, vastag zoknit és vizet!

Ár: 25 000 Ft

early bird kedvezménnyel szeptember 15.-ig 22 000 Ft

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina vagyok, több mint 30 éve tanítok színpadi beszédet, nyilvános beszédet és színpadi mozgást. Rengeteget tanulmányoztam és gyakoroltam a nagy színházi mesterek munkáit, míg összeállt az a program, módszer, ami nagyon hatékony segítséget jelenthet az elakadásokban.

Érdekel a tréning?

Gyere és csatlakozz az alábbi linken: