Mi az a Meisner?

Bevezetés egy nemzetközileg elismert színésztechnika rejtelmeibe

Breier Ádámmal

Neked való?

Műfaj: színésztréning

Nehézségi fokozat: kezdőknek és haladóknak egyaránt

Előfeltétel: nincs

Időbeosztás: hétvégi egynapos
Október 25. vasárnap
10 - 19 óráig egy óra ebédszünettel

A módszerről

A Sanford Meisner által kidolgozott technika legfontosabb célkitűzése, hogy abban segítse a színészt, hogy elfelejtse saját magát, és így teljes mértékben jelen tudjon lenni. A Method Acting-gel ellentétben nem azt hírdeti, hogy egy színész dolgozzon a saját emlékeiből, hanem azt, hogy a gyakorlatok és próbák során kerese és élje meg azokat az érzelmeket, amelyek egy adott szerephez szükségesek. A Meisner Technika alapja az ismétlés és a másik szereplő érzelmére való koncentráció. Ezen workshop keretében elsajátithatjátok majd a technika alapjait, amelyet tudtok majd használni bármilyen szerepre való felkészüléskor. 

A tréner: Breier Ádám

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett kommunikáció szakon, majd forgatókönyvírást tanult New Yorkban. Kubában is élt, ahol az  Escuela International de Cine y Television nevű filmiskolát végezte el. 

Rövidfilmjeit és dokumentumfilmjeit több, mint 15 országban bemutatták már és jó pár fesztivál díját nyerte el.

Külföldi tanulmányútjai során ismerkedett meg a Meisner technikával és azóta is használja a színészekkel való közös alkotófolyamatban.  

Az évek során ez a módszer Ádám szívügyévé vált és úgy döntött, tréninget tart nálunk, népszerűsítve itthon ezt a gyakorlatias, inspiráló megoldásai miatt méltán híres metodikát.

Érdekel a tréning?

Ár: 10 000 Ft

szeptember 15-ig early bird kedvezménnyel 

8 000 Ft

Gyere és csatlakozz az alábbi linken: